NorgesSpill har nå lansert den nye spilleautomaten Jokerizer fra Yggdrasil Gaming. Dette er en enkel spilleautomat med et klassisk oppsett. Automaten har en flott grafikk, fine symboler! Yggdrasil er flinke med spilleautomater og dette er et bevis på at de kan sakene sine.

jokerizer

Den nye spilleautomaten er veldig enkelt oppbygd, så her får vi se 5 hjul, 3 rader og 5 gevinstlinjer. Her kan du vinne fra høyre og fra venstre. Det er 6 vanlige symboler og 1 jokersymbol. For å få gevinst må du få minst 3 vanlige symboler på rekke fre enten høyre eller venstre. Jokersymbolene gir deg gevinst når du får 3 symboler på skjermen. Minste gevinst her er da 1000 mynter. Får du tre jokersymbol på rekke fra enten høyre eller venstre, får du 60o mynter! Her snakker vi altså mange kroner!

Spill den hos NorgesSpill!

Dette er en spilleautomat som retter seg mot spillerne som liker de enkle automatene. Denne er veldig enkel, men har likevel egenskapen som gjør det hektet. Dette er en automat man blir fort glad i, selv om den er enkel. Designet er flott, men god grafikk og flotte symboler!

NorgesSpill er stolte av deres lansering og ønsker deg velkommen til å prøve Jokerizer hos dere! Vi sier masse lykke til og kos deg med nyheten!

Registrer deg hos NorgesSpill her!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.