Det finnes ingen mer populær spilleautomat gjennom tidene, den knuser alle dagens ny-moderne spilleautomater. Vi snakker selvfølgelig om det gode gamle kronespillet. Et kronespill fantes ofte på hvert eneste utested, de fleste kiosker og var bokstavelig talt rundt hvert hjørne i hele Norge før 90-tallet.

Nå har også kronespill blitt lansert på nett, og du kan få en nostalgisk opplevelse, og et underholdende møte med knipsekassa nok en gang!

> Registrer degKronespillet hos Unibet og spill nettversjonen nå!

Kronesautomaten

Kronespillet på nett går under navnet Kronesautomaten, og er eksklusiv for Unibet Casino og deres søster- og partnersider (som Maria.com osv). Her får du en solid innskuddsbonus og en rekke kampanjer rundt både denne og andre populære spill og spilleautomater.

Da Kronesautomaten ble lansert for noen år siden, hadde hele Norge registrert seg hos Unibet.com for å delta i NM i Kronesautomaten, der vinneren stakk av med hundre tusen norske kroner.

Nettversjonen er nøyaktig lik det originale spillet, med noen få forskjeller. Utseende er noe forandret, selv om flere av de eldste kronespillene hadde noe ala samme utseende. Spillet er også inndelt slik at man bestemmer selv hvor mange mynter man skal satse i en serie. Når man treffer en luke, begynner den å lyse. Klarer du å få alle lukene til å lyse, uen at noen av dem slukker, vil du komme til bonusspillet.

Bonusspillet på Kronesautomaten

Bonusspillet er den unike funksjonen på Kronesautomaten, og gjør at du kan vinne hele 10 000 euro hvis du er heldig. Du får 25 mynter å spille for, og maskinen spytter ut fem og fem mynter. Du er garantert gevinst på samtlige 25 mynter.

Myntene som ikke treffer noen luker,  blir derfor sendt tilbake slik at du nok en gang kan knipse dem ut. Til slutt står du der med en herlig gevinst!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.