Mega Joker er nettversjonen av den populære spilleautomaten Super Joker. Dette er den første norske spilleautomaten med en progressiv jackpot,som betyr at potten øker kontinuerlig når folk spiller på den.

Net Entertainment er spillprodusenten som står bak Mega Joker, og mange andre norske spilleautomater.

Spill Mega Joker du også!

Supermeter

Det som kansje kjennetegner Mega Joker og Super Joker, er supermeteret. Her kan du spille for 20, 40, 100 eller 200 mynt. Når du spiller for 100 mynt, vil du få en mystery hvis du får en joker i det midtereste vinduet på mellom 100-2000 mynt. Ved 200 i innsats, får du samme mystery, men da vinner du med en joker hvor som helst i vinduet.

Vanlig modus

I vanlig modus kan du også få mystery, men da bare mellom 10-200 mynter. Symbolene har også mindre verdi, enn i supermeter, så det er lurt å satse på å spille i supermeteret for å få best erdi ut av spillet ditt.

Progressiv Jackpot

Mega Joker er som sagt den første norske spilleautomaten med en progressiv jackpot. Denne jackpotten kan gå når som helst – det er altså ingen bestemt gevinstlinje som skal til for at jackpotten skal gå. Det eneste man kan ha i bakhodet er at sjansene øker for å trigge jackpotten, dess høyere innsats man har.

Spill Mega Joker hos Unibet!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.