Endelig er den her! Nå er Fisticuffs fra NetEntertainment endelig lansert! Dette er siste skrik og vi blir dratt med på et realt casinoeventyr tilbake til 1920-tallet! Her er det neveboksing som står for tur, og det sier seg selv at her blir det action fra start til slutt! Nå kan du altså bli med på et spennende eventyr hvor vi møter hardebarkede boksere!

Fisticuffs

Den nye spilleautomaten har nevekjemping som tema, noe du ser godt utifra bildet ovenfor. Her er det upåklagelig grafikk og masse flotte elementer! Dette er en spilleautomat med masse flotte funskjoner og ikke minst en spennende tema som bare ber om action!

Spill Fisticuffs hos Euroslots i dag!

Fisticuffs er veldig standard i oppsettet som betyr at vi får hanskes med fem hjul og tre rader. Som du ser på bildet ovenfor så er det 10 linjer, men det er i teorien det dobbelte – altså 20 gevinstlinjer i automaten. Dette fordi at du kan vinne fra begge ender på spillet. Altså fra hjul 1 og mot høyre og fra hjul 5 og mot venstre. Dette gir enda mer spenning ettersom man ikke vet utfallet før alle hjulene har stanset!

Er du glad i spenning og action så er dette automaten for deg! Her er det wilds, spesial wilds og mye mer! I tillegg til dette så er jo tross alt boksing tema i automaten, og det sier seg jo selv at det her blir action, spenning og underholdning på høyt nivå!

Registrer deg hos Euroslots i dag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.