BetsoftOld Timer er en av de “tre store” spilleautomatene fra Norge. Den stod plassert omtreng ved hvert eneste hjørne tidligere, men er nå endelig lansert som nettversjon. Skjønt “endelig” er kanskje litt feil å si, da spillet tross alt ble lansert helt tilbake til 2010. Likevel tok det litt tid før den populære spilleautomaten ble lansert, ettersom favoritter som Jackpot 6000 ble lansert så tidlig som 2006.

Det er Betsoft som er spillprodusent bak Old Timer, og det er ikke uten grunn at det nettopp er Betsoft som står bak en original spilleautomat. Disse originale spillene, som har beholdt sine opprinnelige navn (noe som ikke er tilfelle med en av denne spillprodusentens største konkurrenter, Net Entertainment), er nemlig kun tilgjengelig hos 7Red, NorgesSpill og NordicSlots – disse har eksklusive avtaler med denne spillprodusenten, og det er dermed også kun her du kan spille Old Timer spilleautomaten.

Slik spiller du Old Timer

Old Timer har naturligvis beholdt sitt utseende og funksjonaliteten er nøyaktig den samme som tidligere. Du velger hvor mange innsatslinjer du vil satse penger på, fra en til fem. Symbolene er typisk norsk med bjeller, frukt og lyder som du garantert kommer til å kjenne igjen. Det er ikke så mye å si om reglene – det fine med norske spilleautomater er jo nettopp det!

Registrerer du deg her får du dessuten 7 euro gratis!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.