Playboy er jo et varemerke som de aller fleste har hørt om og vi har lenge tenkt at det savnes en spilleautomat med dette som tema. Nå har den endelig kommet og det er Microgaming/Quickspin som står for lanseringen av nyheten. Dersom du ikke har testet den ut før, bør du absolutt gjøre det nå!

playboy automat

 

Den nye automaten har en god måte og underholde på og den må bare testes ut. Playboy er jo noe vi alle kjenner til og da er det ekstra morsomt å spille en slik automat, i tillegg til at det er mange morsomme symboler å finne i automaten!

Test ut Playboy – klikk her!

Det er ikke bare temaet og symbolene som gjør automaten verdt å teste ut, den har nemlig en maksimal utbetaling på 1.250.000 mynter, noe som er utrolig masse! Tenk om du vant en slik gevinst?  Men, temaet og oppbyggingen liker vi også. Her er det 5 hjul og 243 Ways to Win, freespins, wilds/joker og mye mer! Det er utrolig stor variasjon i spilleautomaten og vi tror at du kommer til å like denne også!

Dersom du ikke er registrert hos Unibet fra før av, kan du enkelt registrere deg via våre linker. Du må selvsagt være registrert spiller for å teste ut den nye automaten!

Klikk her for å registrere deg!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.