Net Entertainment er virkelig i vinden om dagen og vi har nesten ikke rukket å fordøye den nye automaten Space Wars før dem allerede har kommet med en ny spilleautomat. Silent Run er den siste tilkommeren og vi gleder oss til å presentere en flott undervannsautomat for dere!

silent

Senk krigsskip og dra inn gevinster

Silent Run er en spilleautomat som tar deg med til havdypets spennende eventyr. Du vil bli tatt med ombord i en ubåt og oppleve dens daglige kost. Dette er et casinoeventyr som virkelig har mye å by på og bare bonusene og funksjonene i seg selv er helt enestående!

Silent Run har flere kule funksjoner som kan gi enorme utbetalinger. Echo Wild er førstemann ut – denne inntreffer dersom du får Echo Wild-symbolet på hjul 3. Det om skjer er at alle de andre symbolene på hjulene forsvinner og samtidig sender Echo Wild ut ekkosignaler som fanger opp skjulte wilds på hjulene. Dette vil ende med at man får masse jokere som garantert gir gode utbetalinger!

Echo Bonus er den andre funksjonen vi vil nevne. Denne starter på samme måte som sistnevnte funksjon, ved at symbolen dukker opp på hjul 3. Den sender så tre ekkosignaler som gjør at vi får avdekket 1-5 skjulte torpedoer på hjulene. Disse torpedoene skal vi fyre avgårde mot krigsskip. Hvert krigsskip inneholder en gevinst og det er derfor om å gjøre og senke flest skip!

Dette er en flott spilleautomat som vi absolutt vil anbefale deg å ta en titt på. Her vil du få oppleve masse spennende og få gode utbetalinger!

Registrer deg hos Betsafe for å spille i dag! 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.