Nå har Betsoft kommet med enda en ny, spennende spilleautomat ved navnet Slots Angels. Denne skiller seg litt ut fra mengden på flere måter som blant annet dens progressive jackpot. Det er ikke mange av Betsofts spilleautomater som har det. Ikke nok med dette så er spilleautomaten spekket med et skikkelig hardbarket MC-miljø! Du kan spille Slots Angels hos Mr Green!

Slots Angels er en spilleautomat med fem hjul, 30 gevinstlinjer og store innsats muligheter. Her kan du spille med alt fra 0.02 til 0.50, og du kan også velge opptil 5 spillemynter. Det vil si at du har mulighet til å finne det innsats nivået som passer for deg, og også vinne mye.

Spill Slots Angels her!

I denne spilleautomaten møter du en hardbarket biker-gjeng og deres hverdag. Her kan du til og med tippe på hvem som vinner kappløpet i et stilig bonusspill. Dette er en spilleautomat for deg som liker action og store gevinster. I Slots Angels så er det flere ulike funksjoner som kan gi deg større premier enn vanlig. Party Free Spins, Dart Click Me og Biker Race er noen av disse.

Party Free Spins er en freespins funksjon. Får du tre eller flere spritflaske-symbol på skjermen din vil du få en premie i form av freespins som iigjen kan gi deg enda flere gevinster. Mens Party Free Spins står på vil det midterste hjulet fungere som et Wild-symbol hele veien. Dette kan da tre inn i kombinasjoner å øke gevinsten.

Darts Click Me er en veldig enkel funksjon. Får du 3 eller flere dart-symbol på skjermen vil du komme til Darts Click Me funksjonen. Her skal du noe så enkelt som å velge hvilken dartskive du vil ha og din gevinst vil så bli vist frem. Enkelt og greit!

Biker Race er bonusspillet i denne spilleautomaten. For å komme til bonusspillet må du få tre bonus-symbol på skjermen. Disse viser en mann med hvitt skjegg og solbriller. I bonusspillet skal du tippe på hvem som vinner et biker race, altså et kappløp.

Slots Angels er absolutt en spilleautomat av klasse. Her har du mye spennende funksjoner og ikke minst en attraktiv progressiv jackpot.

Spill Slots Angels hos Mr Green i dag!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.