Net Entertainment har mange spennende prosjekt på gang og et av dem vi venter mest på er den nye spilleautomaten South Park som lages i samarbeid med South Park studios. Dette er en automat basert på den berømte tv-serien og her møter vi igjen de morsomme fyrene Kenny, Cartman, Stans og Kyle! Dette er en eventyrfylt spilleautomat med mange morsomme funksjoner og bonuser!

South Park

 

Dersom du har sett på den kjente tv-serien med disse morsomme gutta, kjenner du deg godt igjen i spilleautomaten. Som du kan se på bildet ovenfor så er det eksakt de samme figurene, men nå med masse bonuser, funksjoner og pengemuligheter! Lanserinsdato på den nye automaten er 24. september og vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss med store bokstaver!

Litt kort om nykommeren!

Den nye automaten har et standard oppsett som betyr at vi får se fem hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer man kan vinne langs. Automaten er veldig enkel i oppsettet, noe som gjør at man kan smøre ekstra på med bonuser og funksjoner uten at det blir for mye av det gode. I South Park spilleautomaten finner vi hele 4 bonusspill. Det er de 4 guttene som har vært sitt bonusspill som vil si at vi får Cartman bonusspill, Kenny bonusspill, Stans bonusspill og Kyle bonusspill!

Automaten er som sagt ikke lansert enda, men den 24. september er den å finne på Betsafe Casino. De er alltid av de første når det gjelder NetEnt lanseringer og vi gleder oss til denne lanseringen!

Registrer deg hos Betsafe i mellomtiden!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.