Nå har NetEntertainment latt seg inspirere av zombier og har derfor lansert spilleautomaten Zombies! Betsafe er som vanlig raskest ut og nå kan du spille Zombies hos Betsafe!

Zombies er en perfekt spilleautomat for dere som liker action, blod og zombier! Spillet består av 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Spilleautomaten i seg selv er veldig enkel, uten bonusspill. Men, med 3 forskjellige wildfunksjoner – orginale wilds, Stacked wilds og den nye, tøffe Random wilds. Disse funksjonene er med på å gjøre Zombies til en skikkelig gevinstbombe og underholdning uten like! De orginale wildsymbolene finner du på hjul 1, 2, 4 og 5. Hjul 3 finner vi Stacked wildsymbolet, som kan strekke seg over hele raden og gi deg masse gevinster.

Spill Zombies du også!

Random wildsymbolet er toppen på kaken i dette spillet. To zombiehoder som dukker opp på skjermen helt tilfeldig og uten sammenheng med noen spesiell vinnerkombinasjon. Når disse dukker opp, avfyres det inntil 6 skudd mot hodene og symbolene i bakgrunn. Alle symbol som blir truffet blir gjort om til wildsymbol og det er da mulig å få 6 wildsymboler på spillebrettet! Dette gir deg en skikkelig mulighet til å sanke gevinster!

Nå kan du registrere deg hos Betsafe og få 150% innskuddsbonus opp til €500 når du skal gjøre ditt første innskudd. Det vil si at du får masse penger gratis når du gjør ditt første innskudd.

Opprett konto hos Betsafe her!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.